Julebrev

Kære medlemmer.

Tak for hyggeligt samvær på vore ture i 2022. Det var dejligt at kunne samles igen efter Corona-nedlukningerne.

I mellem turene har Bestyrelsen haft adskillige møder for at planlægge næste års aktiviteter og ture.

Desuden har møderne omfattet vort nye NemTilmeld tilmeldingssystem og vor hjemmeside.

Her er lidt information om det nye år:

Planlagte aktiviteter og ture 2023:

  • Nytårsfrokost 2023: 10. januar 2023. Før frokosten er der rundvisning i FORCE Brøndby og foredrag ved FORCE Technology’s administrerende direktør Hanne Christensen. Se den separate invitation, som allerede er sendt ud.
  • Generalforsamling: 7. februar 2023. Efter Generalforsamlingen holder Jytte Bjerner et  foredrag om H C Andersen.

Foredraget lægger op til:

  • Udflugt til H C Andersen-museet i Odense. 16. marts 2023. Vi arrangerer en en-dags bustur til Odense, hvor vi skal se det nye HCA-museum. Herefter spiser vi frokost og besøger andre valgfrie steder i Odense, før vi sidst på eftermiddagen vender tilbage til Brøndby.
  • Besøg på Haaning Automobilmuseum, Søborg. 19. april 2023. Vi skal besøge og høre om den fine gamle samling af veteran- og nyere biler.
  • Udflugt til fæstningskanalområdet i Lyngby med omegn. 22. maj 2023. Vi regner med godt vejr og skal vandre og se dele af de gamle fæstningsanlæg, som blev bygget omkring år 1900 i  Nordsjælland. Efter turen spiser vi på Bakken.
  • Besøg på Pometet i Tåstrup. September 2023. Her i æbletiden arrangeres et foredrag om æbler og en rundtur i Pometet under KU-Life (tidligere Landbohøjskolen), hvor der vil blive lejlighed til at høre om og smage på mange æblesorter.
  • Tur til Braunstein Bryggeri og Destilleri i Køge. Oktober 2023. Foredrag, frokost og smagning på Braunsteins øl og diverse spiritus.
  • Kokkeskolen i Kødbyen. November 2023. Vi skal høre om kokkeuddannelsen og herefter selv i hold fremstille diverse madretter.

Ret til ændringer forbeholdes.

Bemærk, at Nytårsfrokosten og Generalforsamlingen kun er for medlemmer. Til de efterfølgende aktiviteter er også ledsagere velkomne.

Bemærk også, at tilmelding ikke finder sted nu. Invitationer for hvert arrangement vil senere blive udsendt med oplysninger om tilmelding, betaling og kontaktperson.

NemTilmeld tilmeldingssystem.

Efter lang forberedelse blev NemTilmeld-systemet indviet til vort i sidste arrangement i år på Statens Museum for Kunst. Erfaringerne var positive og fungerede fint for medlemmerne og for Seniorklubben. Derfor er systemet benyttet fra nu af til alle aktiviteter.

Hjemmesiden force-seniorklub.dk 

Vi beklager, at siden ikke endnu er fuldt funktionsdygtig. Vi har været tvunget til at begynde forfra med hele konstruktionen, da det gamle (15 år) bagvedliggende IT-system ikke længere var fuldt operationelt. Bestyrelsen arbejder på at kunne præsentere den nye hjemmeside ved Generalforsamlingen i februar.

Generalforsamling 2023

I er velkomne til at fremsende forslag til bestyrelse@force-seniorklub.dk til behandling på Generalforsamlingen den 7. februar 2023. Ifølge vedtægterne er sidste frist for fremsendelse af forslag 1. januar 2023.

Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og jeres familie en rigtig glædelig jul og et godt nytår, og på gensyn til et spændende 2023.

Bestyrelsen

FORCE Seniorklub 

December 2022 

bestyrelse@force-seniorklub.dk 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *