Arrangør: Bestyrelsen 

Så oprandt dagen og med et vejr helt eventyrligt, og festen ved Furesøen blev afviklet helt i stil med vejret.

Som sædvanligt mødte de fleste op i god tid, så der blev tid til at få hilst på mange af de 81 tilmeldte, (hvoraf 48 var medlemmer, (synd for dem der ikke var med)).

Efter opdeling i 2 bådehold steg vi ombord i de 2 fremmødte turbåde, hvor de sprællevende spillemænd underholdt med sømandsviser og lignende til et dejligt glas sprudlende mousserende vin.  Stemningsbarometeret var herefter stigende og det blev ikke dårligere af, at kaptajnerne lagde ruten ind gennem Furesø-kanalen til Vejlesø. Sikke en idyl og sikke nogle palæer, der pynter der på bredderne langs kanalen.

I højt humør vendte vi tilbage til Jægerhuset, hvor man stod parat med en dejlig liflig velkomstdrink på terrassen foran restauranten. Efter en lille velkomsttale med særlig tak til alle de kære ledsagere samt til de 2 specielt inviterede, nemlig Øjvind med frue, gik vi til de flot opdækkede borde. Vi startede med en skøn forret af ristet torsk med karamelliseret selleri, kartoffelpuré og ramsløg.

Da den værste sult var stillet, holdt undertegnede en tale, hvor der blev set tilbage på det spændende forløb igennem de 10 år, hvor 97 arrangementer er blevet afholdt i form af forskelligartede udflugtsmål i Danevang samt busture til Jylland og Sydslesvig samt Skåne, og ikke mindst vores 3 store ”udlandsekspeditioner” til Grønland, Island og Skotland.

Når små glimt fra disse oplevelser blev omtalt, medførte det ofte smilende ansigter rundt omkring ved bordene, når man pludselig huskede episoder tilbage i tiden.

Takkede derefter alle for det store fremmøde til vores arrangementer og stor tak til FORCE og dermed Øjvind for den meget fine opbakning og økonomiske støtte til klubben. Også stor tak til hele bestyrelsen, for et virkelig godt samarbejde og et givtigt socialt samvær.

Derefter blev der omdelt et jubilæumsalbum, som et minde om de dejlige oplevelser, vi har haft sammen på de forskellige ture. Vi har udvalgt en samling billeder til at give et indtryk af de mange ting, vi har haft sammen fra 2008 til i dag. (Albummet vil også blive tilsendt til alle, der ikke var med til festen).

Derefter tog Øjvind ordet, og udtrykte sin glæde ved at være en del af festligholdelsen samt takke for, at det arbejde vi gør gennem klubbens virke, er med til at give FORCE Technology et flot billede udadtil. Det giver et positivt indtryk, når så mange har lyst til at fortsætte samværet efter arbejdslivets ophør.

Min Hanne sluttede talerækken af med et lille digt som udgangspunkt for en tale på ledsagernes vegne, meget sødt og rørende. Tak for ordene fra begge talere.

Så blev hovedretten serveret ”Sommerbuk-medaljon med pancetta, brunet springløg, ristet kejserhat, vildtsauce og nye kartofler vendt i muskatnød og urter” med dejlig rødvin til.

Stemningen var helt i top, da vores næste indslag i festen gjorde sin entre. Ind kom svenske Cecilia Lindwall i det helt store skrud og sammen med Knud Rasmussen på klaveret tog de os med på en lille rejse i opera-og operette-verdenen. Fejende flot underholdning og med en afslutning på skødet af Niels Børsen, som nok hverken han eller vi andre vil glemme foreløbig!!

Så var det tid til desserten, som heldigvis var en virkelig sommerlig og let rabarbercrumle med rabarbersorbet og tørrede rabarber, med et godt glas dessertvin til.

Kaffen med chokolade blev afslutningsvis indtaget på terrassen igen. Så efter en virkelig vellykket dag ved den skønne Furesø, var vores 10 års jubilæumsfest på lykkelig vis nået sin afslutning, hvor de mange efterfølgende tilkendegivelser viser, at det var en rigtig succes.

Verner